Vosteq staat voor resultaat

Wij zijn de Veranderexperts in Smart Manufacturing. Samen met de medewerkers meer uit het proces, de organisatie en de huidige stand van technologie halen, daar geloven wij in! Onze aanpak resulteert in blijvende verbetering van productieprestaties en in trotse medewerkers. Maatwerk voor een toekomstbestendig resultaat. Ons aanbod bestaat uit advies, projectmanagement, de beschikbaarheid van interim experts en trainingen en coaching van uw medewerkers op locatie.

Facts & figures

  • Veranderexperts in Smart Manufacturing
  • > 25 jaar passie voor productie en de mensen
  • Bedrijfskundige en technische expertise
  • Oprecht, nuchter en betrokken

Meer uit de mensen

Samen met medewerkers kijken we naar de huidige situatie, het onbenutte potentieel en de toekomstbestendige nieuwe situatie. We werken aan bewustwording, reiken nieuwe inzichten aan, nemen obstakels weg en creëren draagvlak voor de transitie naar Smart en Circulair. 

Smart Manufacturing voor extra toegevoegde waarde

Smart Manufacturing is noodzakelijk om concurrerend te blijven. De markt vraagt om anders denken en doen. Het wiel niet opnieuw uitvinden. Eerst slim gebruik maken van aanwezige kennis en data uit systemen. Daarna deze inzichten gebruiken voor het effectief toepassen van de nieuwste technologieën, met name ook digitaal. Extra waarde toevoegen en kosten verlagen door processtappen te elimineren. 

Duurzame resultaten door teamwerk 

De nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op, maar de sleutel tot succes blijft onveranderd! De drive en het potentieel in je team van vakmensen optimaal in hun kracht brengen. Onze veranderexperts gaan samen met uw team van vakmensen voor de slimste en beste fabriek! Een integrale aanpak, waarbij de trots en glans in de ogen bij de mensen voor ons nog altijd het mooiste resultaat is!  

Vosteq Veranderexperts in Smart Manufacturing

De Vosteq Veranderexperts in Smart Manufacturing zijn geselecteerd op hun persoonlijke en vakinhoudelijke skills. Een Vosteq Veranderexpert staat er niet alleen voor en wordt ondersteund door het Vosteq expertteam. Uw beschikt hiermee over een volledig team met hands-on experts die tijdelijk en op maat samen met u werken uw toekomst.

Harry

Directeur Vosteq, werktuigbouwkundige, met passie voor het innoveren en automatiseren van processen Betrokken en gericht op het samen ontdekken en implementeren van resultaat.

Willem

Directeur Vosteq, werktuigbouwkundige in productietechniek en bedrijfskundige. Met passie voor het vormen en verbinden van sterkten in organisaties.

Maarten

Bedrijfseconoom, specialisme productie logistiek, ICT, planning en aansturing, werving en selectie.
Analytisch en strategisch, oprecht en met humor. 

Jordy

Specialist in CAD/CAM en het digitaliseren van processen in de verspanende industrie. Praktische professionele teamspeler met diepgang.

Wessel

Interim procesbegeleider in productieorganisaties. Professionele procesbegeleider en coach met ervaring in veranderingen op de werkvloer.

Ellen

Administratie. Al jaren onze betrouwbare steun en toeverlaat.

Ingrid

Andries

Frank

Jij hier?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Vosteq is voor projecten regelmatig op zoek naar nieuw talent!

Neem contact met ons op 

Of bel...

  

 

  • Veranderexperts in Smart Manufacturing
  • > 25 jaar passie voor productie en de mensen
  • Bedrijfskundige en technische expertise
  • Oprecht, nuchter en betrokken

© 2019  Vosteq

Vosteq LinkedIn    Vosteq Twitter