Kennisdeling

Met kennis is innovatie mogelijk. Kennis is overal gratis beschikbaar. Waar ligt het probleem? Niet de beschikbaarheid van kennis, maar het samenhangend en gericht toepassen van kennis is voor bedrijven de uitdaging.

Experts hebben de diepgang, maar veelal niet de totaaloplossing. Met competente vreemde ogen faciliteren we het proces, gericht op haalbare doelen, verbinden we vraag & aanbod en nemen we medewerkers mee in de verandering.

Onze initiatieven voor een laagdrempelige instap

'Netwerk GEP'

Het project Grenzeloos Efficiënt Produceren (GEP), in het Nederlands-Duitse grensgebied stimuleert procesoptimalisatie door grensoverschrijdende samenwerking in kleine en middelgrote metaal-, hout- en kunststofverwerkende ondernemingen en bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie. Vosteq is één van de vier GEP adviespartners in dit grensoverschrijdende project.

'Verspaneningoedebanen'

Verspanen in goede banen heeft als doel verspanende bedrijven in Nederland structureel te helpen hun kennis- en concurrentiepositie te versterken. Verspanen in goede banen is een gezamenlijk initiatief van Stodt en Vosteq.

'Smart Manufacturing Scan'

Digitaliseren en automatiseren is noodzakelijk om in de mondiale economie concurrerend te zijn en te blijven. Met de Smart Manufacturing Scan bieden we een laagdrempelig product, waarin we
“met competente vreemde ogen” in een kort tijdsbestek, samen met medewerkers haalbare vergezichten maken voor uw bedrijf en de eerste renderende kleine stappen concreet maken op weg naar Smart Manufacturing.

Privacy & cookieverklaring

© 2018  Vosteq

© 2018  Vosteq

© 2018  Vosteq