Over Vosteq

Vosteq begeleidt bedrijven in de maakindustrie bij het inrichten en implementeren van een toekomstbestendig productieproces. In een toekomstbestendig productieproces heerst rust, door de manier waarop het is ingericht. Er is samenhang tussen technologie, procesinrichting, logistiek en de organisatie, zoals de aansturing van directie en management en competenties van medewerkers.

Facts & figures

  • Actief sinds 2005
  • 25+ jaar ervaring in de industrie
  • Bedrijfskundige & technische kennis

Door in projecten open elkaars inzichten en expertises te bundelen organiseren we inzicht, visie en draagvlak. Eerst begrijpen hoe het nu werkt en daarna het onbenutte potentieel aanboren en ideeën vormen, die het verschil maken. Sinds 2005 een mooi en dankbaar proces, waarmee we samen met opdrachtgevers en met specialisten en systeembouwers mooie successen hebben neergezet en onszelf ook verder hebben ontwikkeld.  

Oog voor de mens

De nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar snel op, maar de sleutel tot succes blijft onveranderd! De drive en het potentieel in het team van vakmensen; de operator, de programmeur, de logistiek medewerker, de engineer, de werkvoorbereider en het management, die samen gaan voor de slimste en beste fabriek. De trots en glans in de ogen van deze mensen blijft het mooiste meetbare resultaat.

Smart Industry is niet een doel

Smart Industry oplossingen zijn noodzakelijk om in de mondiale economie concurrerend te zijn en te blijven. Smart Industry is niet te koop en vraagt om anders denken en doen. Door het slim benutten van impliciete kennis en data uit de systemen en door het toepassen van de nieuwste technologieën, met name ook digitaal, is het mogelijk proces- en bewerkingsstappen compleet te elimineren. Wat is uw plan? Met welke digitale oplossingen maakt uw bedrijf het verschil? Waar gaat u beginnen?

Nieuwe machine ≠ meer output 

De tijd dat we met een vervangings- of uitbreidingsinvestering automatisch meer output genereren is voorbij. Het risico dat dit juist leidt tot hogere kosten, meer stilstand en dus een lager rendement is groot. Niet het aantal machines, maar het slim en flexibel benutten van reeds beschikbare kennis en capaciteit is de sleutel tot succes. Een toekomstbestendige productiestrategie en functionele specificaties voordat u investeert, helpt bij het versneld implementeren van een hoger resultaat.   

Aanpak & werkwijze  

Vosteq heeft een praktische en integrale veranderingsaanpak waarmee zij productieorganisaties helpt de regie te nemen in de toekomst van flexibel en toekomstbestendig produceren.

Samen met de medewerkers aan de slag in kleine rendabele stappen. Eerst begrijpen hoe het in de huidige situatie werkt en daarna het onbenutte potentieel aanboren en ideeën vormen die het verschil maken. Met vreemde ogen sturen we aan op een toekomstbestendige horizon, reiken nieuwe inzichten aan, werken aan bewustwording, nemen obstakels weg en creëren draagvlak voor rendabele kleine vervolgstappen.

Harry

Directeur Vosteq, werktuigbouwkundige, met passie voor het innoveren en automatiseren van processen Betrokken en gericht op het samen ontdekken en implementeren van resultaat.

Willem

Directeur Vosteq, werktuigbouwkundige in productietechniek en bedrijfskundige. Met passie voor het vormen en verbinden van sterkten in organisaties.

Maarten

Bedrijfseconoom, specialisme productie logistiek, ICT, planning en aansturing, werving en selectie.
Analytisch en strategisch, oprecht en met humor. 

Jordy

Specialist in CAD/CAM en het digitaliseren van processen in de verspanende industrie. Praktische professionele teamspeler met diepgang.

Wessel

Interim procesbegeleider in productieorganisaties. Professionele procesbegeleider en coach met ervaring in veranderingen op de werkvloer.

Ellen

Administratie. Al jaren onze betrouwbare steun en toeverlaat.

Jij hier?

Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste team? Vosteq is voor projecten regelmatig op zoek naar nieuw talent!

Neem contact met ons op 

Of bel...

  

 

  • 25+ jaar ervaring in de industrie
  • Bedrijfskundige & technische kennis
  • Vanaf de werkvloer veranderen

Privacy & cookieverklaring

© 2018  Vosteq

© 2018  Vosteq

© 2018  Vosteq